Miller Gertrúd párkapcsolati tanácsadó

Rólam

Miller Gertrúd Párkapcsolati tanácsadó és Önértékelési tréner

Szeretetteljes, meleg családi légkörben nevelkedtem, valószínűleg ennek is köszönhető, hogy már egész kicsi gyerekként a kortársaimhoz képest sokkal nyitottabb voltam az emberek felé. A biztonságos, elfogadó szülői háttér maximálisan megalapozta az életemet.

Mindig is emberekkel foglalkoztam, kezdetben a vendéglátásban: szakács, pincér, és manager végzettségem is van. Az éttermi munkám során is sokszor megnyíltak nekem az emberek, és büszkén mondhatom, nagyon sok embernek segítettem már. Ami a segítő szakmát illeti, saját lelki válságom vezetett oda, hogy 2006-ban elkezdtem komolyan érdeklődni a pszichológia és az ezotéria  iránt.

2017 decembere óta a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet bejegyzett tanácsadója vagyok. Célom, hogy a pozitív életszemléletemmel minél több embernek segíteni tudjak, és nem csak párkapcsolati szinten. Úgy hiszem, hogy a kapcsolatok rendbehozatala leginkább elhatározás és változtatási szándék kérdése. Ha a pár mindkét tagja egyformán akarja, akkor kitartó, közös munkával minden párkapcsolatot rendbe lehet hozni. A cél legyen azonos, és akkor sikerülhet!

És végül: úgy gondolom, hogy akkor adhatok az embereknek a legtöbbet, ha a saját életemben is hiteles vagyok. Éppen ezért nem titkolom, hogy elvált nő vagyok, de boldog párkapcsolatban élek. Az előző kapcsolatomból egy kislányom született, ő a legfontosabb nekem.